GLASBENA BOŽIČNA ZGODBA BO ŠE DOLGO ZVENELA …

Združeni drameljski pevski zbori pred oltarjem

Adventne pesmi so v nas pripravile pot, da smo začutili, da se bo zgodilo nekaj lepega, neponovljivega. Prihaja Ljubezen, prihaja Odrešenik…

Prišel je in mati Marija ga je položila v jasli. Pričakovali bi, da bo Kraljev prihod bolj veličasten in odmeven, pa se je zgodil v tišini noči… zato pa so bile veličastne pesmi, s katerimi smo mi počastili njegovo rojstvo. Donele so iz srca vseh pevcev in glasbenikov pred oltarjem in na koru.

Otroški pevski zbor Dramlje

PASTIRJI, UBOGI, UTRUJENI, PRESTRAŠENI,… IN PRAV ONI SO BILI PRVI OB JEZUSU. V TEMNI NOČI JE POSVETIL ŽAREK VERE IN UPANJA. SPRAŠEVALI SO SE, KAJ NAJ JEZUSU PODARIJO. IMELI SO LE ČISTO SRCE IN MOLITEV.

Otroški cerkveni pevski zbor se je pridružil Mladinskemu cerkvenemu zboru, Župnijskemu pevskemu zboru, Ženskemu in Moškemu pevskemu zboru Dramlje ter kvartetu Kolar, da smo skupaj prinesli glasbeno božično darilo našim poslušalcem, ki so skoraj do zadnjega kotička napolnili župnijsko cerkev.

ROJENO BETLEHEMSKO DETE PRINAŠA MED NAS SVOJ BLAGOSLOV.  ZATO SMO TUKAJ, DA BI V BOŽIČNI ZGODBI ZOPET NAŠLI DELČEK SREČE, MIRU, DA BI SE OB NOVOROJENEM ZBLIŽALI IN POSTALI BOLJ BRATJE IN SESTRE. 

Glasbeniki pod vodstvom Simona Kolarja

Božična zgodba povezuje ljudi že več stoletij. V Dramljah je letos povezala preko 80 pevcev in glasbenikov, ki smo v tej zgodbi sodelovali. Ideja je že nekaj časa zorela v glavi SIMONA KOLARJA in letos mu jo je uspelo uresničiti ob pomoči zborovodij: ANJE BREČKO, LUCIJE KOLAR, GREGORJA KOLARJA, MARIJE KLANČAR, ZALE GOLOB in vseh glasbenikov ter drugih pomočnikov, ki so pripomogli, da je zazvenela in odmevala v Dramljah in širše.

Naj vam zaželimo samo še

UPANJA IN LJUBEZNI POLNO LETO 2024!

Božično zgodbo si lahko v celoti ogledate na spodnji povezavi.

https://www.youtube.com/watch?v=u7TbDhiFUMo

Božična zgodba prinaša mir, upanje in ljubezen vsem ljudem.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja