NOVOLETNI ZAKLJUČEK 2023

Veselo razpoloženje

Vsaka povezana skupina ob koncu leta razmišlja o sproščenem druženju. Ker je leto dober tek imelo in ker so pred nami prav prijetni delovni izzivi, smo se odločile, da naših urnikov ne obremenjujemo dodatno.

V začetku decembra smo srečanje zato združile z rednimi ponedeljkovimi  vajami, oz. smo le-te malo skrajšale in se po vajah skupaj odpravile do bližnjega lokala Limbo. Takšna druženja imajo prav poseben čar, saj končno lahko pokažemo tudi svoje komunikacijske spretnosti, ki morajo biti med vajami močno zatirane. Čebljanje se je pričelo prepletati z bolj ali manj glasnim smehom. Samo za trenutek je potihnilo, ko so na mize priromale pice. Kar kmalu  je tišino prekinilo sproščeno petje. »Katero bomo?«, se je zaslišalo. »Zeleno deželo!« In je bila; Zelena dežela, Obrekovanje, Siyhamba… Lepo je bilo pogledovati proti vratom sobe, kjer so se občasno pojavljali nasmejani obrazi ostalih gostov lokala. Zaslišalo se je tudi; »Še dajte!«

Takrat ugotoviš, da so to občutki, ki pogrejejo bolj kot vsak decembrski kuhanček! Trenutki, ko so pozabljene skrbi, ko v sebi začutiš novo moč. Ko si hvaležen, da si lahko del dogajanja.

Ker pa v sebi skrivamo še nekaj otroka, smo večer popestrile z medsebojnim obdarovanjem. Pravi izziv je bil pripraviti darilce v vrednosti treh evrov. Darilo si je vsaka pridobila z žrebom. Z otroško radovednostjo smo spremljale odpiranje vsakega in se čudile izvirnosti posameznice, ki je darilce pripravila.

Tudi takšna druženja so del članstva v ženskem pevskem zboru.

Te je zamikalo, da se nam pridružiš? Z veseljem ti sporočamo, da je še nekaj prostih mest!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja